Copiii au nevoie de Oameni!

 

Narcisa Gianina Caranfil Salvaţi Copiii Iași

9% Complete
450 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vin sărbătorile și cei mai mulți dintre noi se bucură de cadouri, mese îmbelșugate și oameni dragi lângă ei.

Tot acest tablou îmi amintește de o întâmplare petrecută cu ceva timp în urmă, într-un sat sărac din județul Iași, dar cu copii frumoși. Acolo am întrebat o fetiță, care venea zilnic la un Centru Social pentru a avea parte de  masă caldă, de fapt singura masă pe zi a sa, ce și-ar dori cel mai mult de la Moș Crăciun. Și acel copil, desprins parcă din personajele lui Charles Dickens, cu părul ciufulit și fățuca murdară, cu haine ponosite și mult mai mici decât avea nevoie, cu papuci scofâlciți și cu mirosuri puternice (am aflat apoi că dormea într-o cameră în care viețuiau și câteva găini) mi-a oferit cel mai surprinzător răspuns pe care l-am primit până atunci de la copii.

Ea nu își dorea haine, jucării, dulciuri, ea își dorea să vină în orașul Iași.....ca să vadă Oameni!

,,Fiecare din noi putem fi ,,Oameni” pentru acești copii.”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

3 Donații

"Dăruind vei Dobândi!"
05 Dec 2023
05 Dec 2023
Narcisa Gianina Caranfil : Salvaţi Copiii Iași
Copiii au nevoie de Oameni!