Un copil, un cadou de sarbatori

 

Ionut Mihalache Salvaţi Copiii Iași

24.6% Complete
1,230 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Moș Crăciun e numai unul dar în același timp trăiește în fiecare din noi și asta face posibil ca el să ajunga la fiecare copil. O singură dată pe an este Crăciunul, o singură dată pe an vine Moș Crăciun, iar bucuria aceasta magică ar trebui să ajungă la fiecare copil fără întârziere și fără deosebire. Nu există copil care să nu merite bucuria unui cadou de la Moșul, dar există totuși copii la care Moșul nu ajunge. Nu din vina lor, nu pentru că au făcut sau n-au făcut ceva, ci pentru ca așa se întâmplă. Pentru că se întâmplă să se afle într-o situație vulnerabilă, dincolo de alegerea lor.

Anul acesta, de sărbători, mi-aș dori să putem să-l ajutăm pe Moșul cel darnic să ajungă la cât mai mulți copii. Împreuna putem face asta. Haideți cu mine să arătăm că Moș Crăciun există și că depinde doar de noi să ducem povestea mai departe, să arătăm că poveștile pot prinde viață și să readucem magia în viața noastră. Toți oamenii mari au fost cândva copii, doar că unii dintre noi uităm uneori asta. Haideți să ne amintim împreună și prin gestul nostru mic să spunem din toată inima MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ!!!!

Puțin câte puțin putem ajuta să umplem sacul Moșului cu bucurii. Copiii de la Salvati Copiii Iași merită sărbatori fericite dupa un an în care s-au luptat cu greutățile, cu lipsurile sau cu alte lucruri pe care niciun copil n-ar trebui sa le traiască. Ce dar mai minunat am putea primi decât să poți să plantezi o sămânță de bucurie în inima unui copil. Pentru ca anul acesta vrem să facem în așa fel încât pe lângă jucării să aibă hăinuțe care să îi protejeze de frig, ar fi de mare ajutor să ne mobilizem cât mai repede.  Din partea noastră e suficient un gest mic de dăruire. De restul, se vor ocupa ajutoarele Moșului, prietenii mei inimoși de la Salvați Copiii Iași.

Al vostru Ionuț

Vă Mulțumesc!!! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

7 Donații

dwap

300 RON
04 Dec 2021
Craciun fericit si tie!
02 Dec 2021
Fiecare copil merită să trăiască în iubire și bucurie
27 Nov 2021
26 Nov 2021

Anonymous

150 RON
19 Nov 2021
150 RON
19 Nov 2021
si eu sunt erou de poveste, sunt Mos Craciun!
19 Nov 2021
Ionut Mihalache : Salvaţi Copiii Iași
Un copil, un cadou de sarbatori