Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași

FII UN MOȘ CRĂCIUN REALIST DE BUN!

Dată: 31 December 2021
În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși ș
[ Show more ]

33

Galantomi:

294

Donații:

42,882 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.

 

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine.

 

Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun.

 

Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie extremă au nevoie de bunătatea și de generozitatea voastră. Moș Crăciun la Salvați Copiii Iași este un moș care nu răsfață, deși toți copiii merită asta, ci este un moș care împlinește nevoi de bază, absolut vitale.

 

Față de alți ani, în care Crăciunul era momentul aprinderii bucuriei din ochii copiilor vulnerabili cu o jucărie, o hăinuță groasă sau un dulce, în 2021 Crăciunul înseamnă: supraviețuire. Înseamnă să luptăm împreună pentru a-i feri de frig, de foame, de traume psihice și emoționale și a-i duce la școală.

 

Acum, mai mult ca niciodată, acești copii au nevoie de noi toți, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici de aceste Sărbători.