Donează acum și fii Moș Crăciun realist de bun

 

Echipa Salvați Copiii Iași Salvaţi Copiii Iași

0.76% Complete
760 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta de Sărbători vrem să vă împărtășim realitatea unui singur erou, dar ca el mai sunt mii de copiii vulnerabili care ajung în proiectele noastre, aici la Salvați Copiii Iași.

Bogdănel locuiește pe strada Bălții, împreună cu bunicii și frații mai mari. Căsuța a rămas ca acum 50 de ani, cu toaleta în spatele casei și încălzire la soba cu lemne. Apă nu e, Bogdănel și frații lui o aduc în bidoane mari din plastic din piața din apropiere. Părinții s-au risipit prin lume, iar bunica îngrijește de nepoți și de bunicul, care merge acum tare greu. În căsuța de două camere locuiesc patru copii și doi bunici.

Poate că ar rămâne o poveste tristă, despre o copilărie furată de greutăți, dar Bogdănel a intrat în programul nostru și a descoperit o lume a jocului, a învățării și a valorilor trainice: bunătate, empatie, compasiune, cinste, recunoștință.

Ne pregătim și anul acesta, atât pentru Bogdănel, cât și pentru sute de copii cu aceeași poveste, cu un Moș Crăciun realist de bun. Un Moș care să-i susțină în depășirea iernii cu hăinuțele necesare, în continuarea educației și în trecerea contextului pandemic fără alte traume și suferințe în plus.

Pentru Bogdănel și pentru toți copiii din proiectele Salvați Copiii Iași, vă invit să vă alăturați cu o donație de aceste Sărbători. Prin bunătatea și generozitatea voastră le arătăm acestor copii că viața nu e o luptă pentru supraviețuire și copilăria încă există.

Iată intreaga campanie Fii un Mos Craciun realist de bun.

Vă mulțumim și vă iubim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

6 Donații

Anonymous

40 RON
23 Dec 2021

Anonymous

150 RON
18 Dec 2021
150 RON
16 Dec 2021
multa sanatate si succes in continuare
15 Dec 2021

Anonymous

50 RON
Imi doresc ca TOTI copiii sa aiba parte de BUCURIE de Sărbători 💗
15 Dec 2021
09 Dec 2021
Echipa Salvați Copiii Iași : Salvaţi Copiii Iași
Donează acum și fii Moș Crăciun realist de bun