Povestea mea preferată de Crăciun

 

Denis Radu Salvaţi Copiii Iași

1.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De aceste Sărbători vreau să împărtășesc cu voi povestea mea preferată despre fapte bune și implicare.

„O furtună puternică s-a abătut asupra mării toată noaptea. Dimineața, plaja era plină de stele de mare aruncate de furtună pe mal; aproape nemișcate, trăgeau să moară. Din mulțimea de curioși care priveau cu tristețe plaja, un băiețel s-a desprins de lângă tatăl său și a fugit la mal. Acolo a început să culeagă una câte una stelele de mare și să le arunce înapoi în apă.

- Copile, ce faci? l-a întrebat tatăl.

- Soarele deja arde și stelele de mare vor muri dacă nu ajung în apă!, spuse băiatul.

- Dar, copile, uita-te la această plajă! Sunt kilometri și kilometri și stele de mare peste tot. Nu le poți salva pe toate. De fapt, n-ai cum să salvezi nici măcar o zecime dintre ele. Chiar dacă ai face asta toată ziua și tot n-ar fi nici o diferență. Te agiți degeaba!

Copilul a zâmbit, s-a aplecat și a aruncat o altă stea de mare în apă.

- Pentru steaua asta de mare nu e degeaba.

Tatăl rămase o clipă mut, apoi își scoase pantofii și șosetele și coborâ și el pe plajă. Începu sa adune stele de mare și să le arunce în apă. O clipa mai târziu coborâră încă două fete și astfel erau deja patru persoane care aruncau stele de mare în apă. După alte câteva minute erau cincizeci, apoi o sută, două sute, mii de persoane care aruncau stele de mare în apă.

Astfel au fost salvate toate.”

Mă emoționează de fiecare dată când îmi aduc aminte de ea. În proiectele Salvați Copiii Iași sunt mii de copii defavorizați, la limita sărăciei și a supraviețuirii, care, asemenea stelelor de mare de pe plajă, au nevoie de susținere și de o nouă șansă. Dacă reușim să salvăm împreună copilăria fie și a unui singur copil, atunci am realizat un gest inimaginabil de bunătate și generozitate.

Vă invit alături de mine printr-o donație pentru a salva una câte una copilăriile acestor mici eroi. Au nevoie de noi, de bunătatea și generozitatea noastră pentru ca Moș Crăciun să vină și la ei. Vă mulțumesc și vă iubesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

2 Donații

16 Nov 2021
Indiferent cat de mic este un act de binefacere, cu siguranta va schimba viata unei persoane Felicitari!
16 Nov 2021
Denis Radu : Salvaţi Copiii Iași
Povestea mea preferată de Crăciun