Bucuria mea de acest Crăciun

 

Oana Zara Salvaţi Copiii Iași

5.6% Complete
560 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

N-am cuvinte să vă spun cât de important este ca fiecare copil să se simtă important și special măcar o dată pe an, când tot universul parcă plutește în magie: de Crăciun. Toți copiii merită un lucrușor nou și doar al lor de la Moș Crăciun; nu de căpătat, nu deja purtat și răspurtat de frații mai mari.

De aceste Sărbători, îmi doresc să strângem rândurile în jurul copiilor defavorizați din proiectele Salvați Copiii Iași. Vreau cu toată inima mea să le redăm împreună zâmbetul pe buze, măcar pentru o zi, măcar pentru o clipă și să le insuflăm speranța că se poate să fie și bine, că și ei au fost cuminți și Moșul le va împlini cele mai arzătoare dorințe.

Știți ce-și doresc acești copii? Am rămas adânc emoționată când le-am citit dorințele: ghete, geacă de iarnă, caiete, pixuri și culegeri pentru școală. Cum e să-ți dorești de Crăciun creione și o haină ca să nu îngheți afară?

Acești copii, cărora pandemia le-a luat și puținul pe care îl aveau, merită toată bunătatea și generozitatea noastră, pentru ca Moș Crăciun să vină și la ei. Împreună le putem salva copilăria de Crăciun; de aceea vă invit alături de mine printr-o donație.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

3 Donații

Anonymous

210 RON
13 Dec 2021
13 Dec 2021
Succes
10 Dec 2021
Oana Zara : Salvaţi Copiii Iași
Bucuria mea de acest Crăciun