Împreună oferim copiilor AUCHANsă nouă!

 

Echipa AUCHAN Iași Salvaţi Copiii Iași

100% Complete
2,573 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ho-ho-ho, de Sărbători, echipă darnică și generoasă, hai să urnim sania Moșului și să-i răsturnăm sacul de bunătăți în casele copiilor defavorizați!

Sunt acei copii care nu au apă curentă, nu au căldură, nu au jucării, nu au hăinuțe, nu au nimic, iar în contextul actual, viața lor e și mai complicată.

Echipa noastră își dorește să fie pentru ei un Moș Crăciun realist de bun, care să le susțină nevoile de bază, chiar vitale. Acești copii au nevoie de bunătatea și generozitatea noastră, a tuturor, pentru a reuși să se bucure cu adevărat de CRĂCIUN.

Hai alături de noi și donează pentru a salva copilării de Crăciun! Împreună suntem mai  buni, împreună le putem oferi auchansă nouă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

1 Donații

Împreună oferim copiilor AUCHANsă nouă!
12 Jan 2022
Echipa AUCHAN Iași : Salvaţi Copiii Iași
Împreună oferim copiilor AUCHANsă nouă!