Un Mos Craciun pentru toti copiii

 

Sergiu Cîrstea Salvaţi Copiii Iași

5% Complete
100 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La fiecare Craciun imi amintesc de faptul ca Mos Craciun e in noi. Noi suntem Mos Craciun prin caldura, bunatatea si lumina pe care le raspandim in jur. Anul acesta va invit sa fim Mos Craciun pentru cei mai vulnerabili copii: copiii care nu au nimic, care traiesc in frig si si cu nesiguranta zilei de maine. 

Cu fiecare donatie primita suntem tot mai aproape sa-l aducem pe Mos Craciun in vietile acestor copii cu un trai atat de abrupt. Hai sa fim Mos Craciun, hai sa raspandim bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

1 Donații

15 Nov 2021
Sergiu Cîrstea : Salvaţi Copiii Iași
Un Mos Craciun pentru toti copiii