Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Adrian Cureniuc Salvaţi Copiii Iași

100% Complete
705 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

Eu sunt Adrian si anul acesta voi alerga primul meu semimaraton (21 km) la Iasi pe 17 Aprilie. 

Am decis sa donez ziua mea de nastere pentru o cauza nobila.

Am nevoie de sprijinul tau pentru a strange fonduri pentru a facilita accesul la o masa calda si servicii educationale copiilor din  #Casuta cu cirese - Centrul Educational Salvati Copiii Iasi.

Multumesc pentru ajutorul tau !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaraton Iaşi este un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, și a copiilor pentru care supravieţuire

 

6 Donații

La mulți ani, draga Adi! Un an cu sănătate, pace si bucurii de toate felurile! Te pupam cu mare drag!
11 Apr 2022

Anonymous

150 RON
04 Apr 2022
04 Apr 2022
02 Apr 2022
105 RON
29 Mar 2022

Jhonut

50 RON
Spor la alergat. Sa-ti lipseti numarul de participant pe spate pentru a putea vedea toata lumea cine este in fata.
29 Mar 2022