Generozitate de Crăciun

 

Iustina Bulimar Salvaţi Copiii Iași

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În lumina dulce a Sărbătorilor de Iarnă, inima mea simte căldura amintirilor minunate din copilărie, iar farmecul Crăciunului îmi trezește dorința de a dărui magie și bucurie. Împreună, putem face această perioadă specială și pentru cei mai puțin norocoși.

În această perioadă magică a sărbătorilor de Crăciun, când lumina și căldura inimii noastre se reflectă în gesturi de iubire și grijă, vă îndemn să deschidem porțile inimilor noastre și să aducem un strop de magie în viețile copiilor aflați în nevoie. Fiecare notă pe care o cânt și fiecare pas pe care îl fac în această călătorie muzicală are un sens mai profund atunci când ne unim forțele pentru a oferi lumină acolo unde este întuneric.

Asociația Salvați Copiii Iași transformă donațiile în daruri pentru cei mici, inclusiv încălțăminte călduroasă, hăinuțe și delicii mult așteptate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Iustina Bulimar : Salvaţi Copiii Iași
Generozitate de Crăciun