Fii un Moș Crăciun realist de bun!

 

Ziua Bună de la Iași Salvaţi Copiii Iași

7.15% Complete
715 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De luni până vineri, la ora 9:00, spunem tuturor românilor “Ziua bună de la Iaşi”. Şi recunoaştem: sunt frumoase, vesele şi cu adevărat bune zilele petrecute împreună cu echipa TVR Iaşi şi invitaţii noştri.  Când am primit din partea Salvaţi Copiii Iaşi propunerea de a ne alătura campaniei "Fii un Moș Crăciun realist de bun!" ne-am  întrebat  oare cât de bune or fi zilele copiilor care scriu cu mânuţele îngheţate, sau cu lumina abia pâlpâind în cameră. Cum o fi drumul spre şcoală când prin hăinuţe sulfă vântul sau picioarele  îngheaţă în paşi mărunţi şi nesiguri? 270 de copii vulnerabili  înscriși în programele Asociației Salvați Copiii Iași au nevoie de ajutor, au nevoie de speranţa că şi pentru ei poate fi cald şi bine, că cineva e atent şi grijuliu cu visele lor, că de la semeni poate veni salvarea la care nici nu gândeau. 

Vă îndemnăm, de aceea, să fiţi printre cei care aşază o căciuliţă pe fruntea unor copii prea des trişti. Să fiţi cei care leagă fundiţa ghetuţelor care înainte de a fi purtate au fost mai întâi ţinute sub pernă. Să fiţi sau, mai bine zis, să fim oameni care salvează cu bucurie alături de Salvaţi Copiii Iaşi.

Linkul alăturat e un drum scurt spre o bucurie sinceră, spre normalitate, spre vise împlinite!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

8 Donații

Anonymous

150 RON
Aceasta donatie este pt copiii care nu l-au intalnit niciodata pe Mos Craciun. Sa-i ajutam sa se simta iubiti!
20 Dec 2023
Craciun Fericit!
29 Nov 2023

Sorin Catana

50 RON
Pentru un proiect de succes
29 Nov 2023

Sorin Catană

50 RON
Pentru un copil fericit de Moș Crăciun
29 Nov 2023

Asociația Bravo Events

105 RON
29 Nov 2023

Anonymous

30 RON
Alaturi de voi. Bravo pentru tot ce faceti
29 Nov 2023

Anonymous

150 RON
Særbatori fericite ⛄️❄️
29 Nov 2023
29 Nov 2023
Ziua Bună de la Iași : Salvaţi Copiii Iași
Fii un Moș Crăciun realist de bun!