Generozitate de Crăciun

 

Echipa NTT Data Salvaţi Copiii Iași

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hey, anul acesta răsturnăm ochelarii de ren și privim lucrurile invers!

Nu, nu punem umărul la sanie... suntem direct moșul cel darnic. Adică... știm cu toții că Moș Crăciun e numai unul, dar anul acesta hai să fim noi toți Moș Crăciun. Și pentru că bunătatea, dărnicia, empatia sunt oricum deja în noi, de data aceasta îl trimitem pe Moșul la colindat și devenim noi aducători de bine și de speranță pentru 270 de copii de la Salvați Copiii Iași.

Da, sunt acei copii minunați, dar lipsiți de posibilități materiale care trăiesc în frig și în lipsuri și pentru care Moș Crăciun e doar o poveste care li se întâmplă altora. Hai să fim Moș Crăciun pentru ei! Cu fiecare donație primită aici, punem în sac o pereche de ghete, o haină groasă de iarnă și zile de educație. Dacă se poate, punem și un dulce mic.

Noi suntem Moș Crăciun la Salvați Copiii Iași. Noi, echipa NTT DATA!

Bucuria de a dărui, fie cu noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Echipa NTT Data : Salvaţi Copiii Iași
Generozitate de Crăciun