Fii un Moș Crăciun realist de bun #SalvatiCopiiiIasi

 

Mihaela Rădeanu Salvaţi Copiii Iași

5% Complete
250 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Moș Crăciun vine doar o dată. Și e doar unul. De asta trebuie să ajungă la toți copiii și să aducă bucurie și poveste în viețile tuturor micuților. E vital. Așa cum soarele trebuie să răsară în fiecare dimineață, așa și Moșul trebuie să ajungă la copii și să aducă magie și bunătate în sufletul lor. E spiritul în care trebuie să crească și e o valoare pe care și ei o vor sădi mai departe în inimile copiilor lor.

Hai așadar să-l ducem pe Moșul cel bun în cât mai multe case care în care cresc și surâd copii. E nevoie de el, e nevoie de speranță, e nevoie de mai bine. Sunt copii calzi, blânzi, care iubesc școala, dar care nu-l cunosc pe Moș Crăciun. Vino alături de mine și împreună hai să mai punem o bucurie în sacul moșului de la Salvați Copiii Iași. Puțin cate puțin, unul câte unul, împreună făurim magie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

2 Donații

Roxana Struluciuc

100 RON
21 Dec 2023

Anonymous

150 RON
18 Dec 2023
Mihaela Rădeanu : Salvaţi Copiii Iași
Fii un Moș Crăciun realist de bun #SalvatiCopiiiIasi