Un Craciun minunat, e o poveste cu Mos Craciun

 

Andrei Furtuna Salvaţi Copiii Iași

6.3% Complete
315 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru ca nu toate Craciunurile sunt povesti cu daruri si brad impodobit si pentru ca nu toti copiii traiesc bucuria ajunului, anul acesta impreuna schimbam povestea. Anul acesta va propun sa ne unim fortele, si cu drag si bunatate sa privim in primul rand spre copiii saraci. Spre copiii care traiesc in frig, in saracie si fara Mos Craciun in ajun de sarbatori.

Cu o donatie il ajutam pe Mos Craciun sa intre acolo unde nu razbate de regula: in vietile umbrite de greu ale copiilor de la Salvati Copiii Iasi. O donatie mica poate insemna o bucurie imensa pentru un copil care nu are nimic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

6 Donații

Ramo

30 RON
17 Nov 2020

Anonymous

30 RON
05 Nov 2020
04 Nov 2020

Anonymous

75 RON
04 Nov 2020
Orice situaÈ›ie nefavorabila poarta in sine sămânță unui beneficiu echivalent , dacă nu chiar mai mare .
04 Nov 2020
03 Nov 2020
Andrei Furtuna : Salvaţi Copiii Iași
Un Craciun minunat, e o poveste cu Mos Craciun