Running for a cause - Salvati Copiii Iasi

 

Andrei Herdes Salvaţi Copiii Iași

82.5% Complete
1,650 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Anul acesta voi participa pentru prima data la o competitie de alergare, semimaratonul din Iasi, si am decis sa o fac pentru o cauza draga mie.

Am nevoie de sprijinul vostru în strângerea de fonduri pentru a facilita accesul la o masa calda și servicii educationale copiilor din #Căsuța cu Cireșe - Centru Educațional Salvați Copiii Iași. 

Va multumesc!

 

[EN]

Hello! This year marks my first entry in a running competition, the Semimarathon of Iasi, and I decided to run for a cause close to my heart.

I call for your support in the fundraising organized by "Save the Children" non-profit organization, which aims to facilitate the access to education for children in need.

Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaraton Iaşi este un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, și a copiilor pentru care supravieţuire

 

2 Donații

Anonymous

150 RON
12 Apr 2022

Anonymous

1,500 RON
30 Mar 2022