Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Munteanu Salvaţi Copiii Iași

90% Complete
450 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Am constatat de curînd că eu încă nu pot pronunța cuvîntul "incubator" fără să mi se pună un nod în gît. 

Și că simt bucurie dăruind.

Deoarece, colac peste pupăză, nu-mi mai doresc aproape deloc și aproape niciodată lucruri materiale, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi cîțiva bani către acestă cauză.


Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Iti doresc ca mereu sa iti gasesti motive sa fii fericita cu adevarat!!!
25 Oct 2018
La multi ani !!!
03 Oct 2018

Anonymous

50 RON
03 Oct 2018
La multi ani!
01 Oct 2018

Mihaela Birsan

75 RON
La Multi Ani, suflet mare ce esti!
17 Sep 2018
17 Sep 2018
Cristina Munteanu : Salvaţi Copiii Iași
Cel mai frumos cadou de ziua mea