Alerg cu inima la Semimaraton Iași 2024

 

Cătălin Atănăsoaei Salvaţi Copiii Iași

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg la Semimaraton Iași pentru că iubesc mișcarea și faptele bune. Alerg pentru ca cei mici, copiii vulnerabili din medii de sărăcie, să poată depăși obstacolele, să învețe și să-și facă un viitor. 

Pentru salvarea copilăriei lor vă invit alături de mine cu o donație. Haideți să alergăm cu inima și să le luăm o parte din greutățile vieții de pe umerii lor mici! Salvați Copiii Iași transformă toate donațiile în zile de școală și susținere ori de câte ori au nevoie.

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Evenimentul se adresează şi este oferit tuturor ieşenilor, indiferent dacă doresc să alerge, să susţină, să doneze sau doar să se bucure de o nouă oportunitate de a promova valorile de care suntem atât de mândri: istoria, tradiţia şi cultura Iaşului, spiritul liber şi tolerant al locuitorilor lui şi talentul lor înnăscut de povestitor. Competiţia este organizată de Rotary Cl

 

5 Donații

Șerban Macsim

50 RON
Felicitări și mult succes!
19 Apr 2024
Succes Catalin!
19 Apr 2024
Sunt alături de Cătălin Atanasoaei în toate acțiunile caritabile! Felicitări pentru inițiativă!
06 Apr 2024
Bafta! Eu voi fi la Bucharest International Half Maraton! 💙💛❤️
03 Apr 2024

Luca Atănăsoaei

50 RON
Sunt Atănăsoaei Luca și am 3 luni jumătate! Am donat din mica mea alocație pentru a ajuta copii fără posibilități să aibă o viață mai ușoară! Pentru că sunt alături de tatăl meu, campionul Atănăsoaei Cătălin, câștigătorul concursului Semimaratonul Iașului la proba de 21 de km, eu am donat cu inima!
03 Apr 2024
Cătălin Atănăsoaei : Salvaţi Copiii Iași
Alerg cu inima la Semimaraton Iași 2024