Alerg pentru a dărui un zâmbet copiilor din #Căsuța cu Cireșe!

 

Vlad Erhan Salvaţi Copiii Iași

42.5% Complete
425 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 21 aprilie o să îmi leg șireturile și o să pornesc în alergare pentru copiii cărora viața nu le-a surâs în mod egal. Am ales să alerg pentru a încerca să le ofer sprijinul educațional și hrana pe care o merită.

Fiecare pas pe care îl fac în această cursă poate fi susținut și de generozitatea ta. Să facem o schimbare împreună.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Evenimentul se adresează şi este oferit tuturor ieşenilor, indiferent dacă doresc să alerge, să susţină, să doneze sau doar să se bucure de o nouă oportunitate de a promova valorile de care suntem atât de mândri: istoria, tradiţia şi cultura Iaşului, spiritul liber şi tolerant al locuitorilor lui şi talentul lor înnăscut de povestitor. Competiţia este organizată de Rotary Cl

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
12 Mar 2024

Anonymous

150 RON
11 Mar 2024
Bravo!
08 Mar 2024

Anonymous

50 RON
02 Mar 2024

Anonymous

50 RON
02 Mar 2024

Anonymous

50 RON
02 Mar 2024
Vlad Erhan : Salvaţi Copiii Iași
Alerg pentru a dărui un zâmbet copiilor din #Căsuța cu Cireșe!