Fapte bune de Crăciun și un tricou prețios

 

14% Complete
700 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Echipa națională de handbal feminin oferă cu generozitate tricoul de concurs cu semnăturile jucătoarelor pentru copiii defavorizați de la Salvați Copiii Iași.

Împreună suntem mai buni, iar binele din noi are puterea să facă schimbări însemnate în viața copiilor defavorizați și să le împlinim visul de a-l primi pe Moș Crăciun. 

Donează minim 100 de lei pe acest link pentru a intra în tombola de câștigare a tricoului și pentru a bucura copiii de Crăciun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

„Moș Crăciun realist de bun” este un proiect pentru ca educația copiilor vulnerabili să poată continua.  Fără îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără hrană de bază, copiilor care provin din medii defavorizate sunt în risc de abandon școlar. Centrele și proiectele educaționale ale Salvați Copiii Iași reprezintă punctul de întâlnire între specialiștii asociaț

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
21 Dec 2023
13 Dec 2023
07 Dec 2023

Anonymous

150 RON
Copiii au nevoie de dragoste. Copiii au nevoie de susținere și de modele. Naționala de handbal feminin le oferă pe toate acestea.
07 Dec 2023
Echipa Națională de Handbal Feminin a României : Salvaţi Copiii Iași
Fapte bune de Crăciun și un tricou prețios