Alerg pentru copii

 

Dragos Gordin Salvaţi Copiii Iași

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mi-am dorit să devin fundraiser pentru centrul educațional Căsuța cu Cireșe #SalvatiCopiiiIasi dintr-un motiv simplu: copiii, cu bucuriile și suferința lor mă emoționează. Iar prin participarea mea la Semimaraton Iași le pot face ziua un pic mai bună micuților care vin din medii defavorizate la Salvati Copiii Iași.

Aceștia au în comun un background în care sărăcia, abandonul școlar și lipsurile de toate felurile rup speranțele și viitorul.

Din banii strânși, cei mici vor primi o masă caldă, poate singura din zi și rechizite, ca să poată merge la școală.

Vino alături de mine cu o donație pentru a salva copilăria.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaraton Iaşi este un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, și a copiilor pentru care supravieţuire

 

2 Donații

Vlad

200 RON
13 Apr 2022

Anonymous

30 RON
13 Apr 2022
Dragos Gordin : Salvaţi Copiii Iași
Alerg pentru copii