Impreuna pentru copiii vulnerabili

 

Elena Preda Salvaţi Copiii Iași

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La #SemimaratonIasi alerg cu inima pentru o cauza draga mie: copiii vulnerabili. Sunt acei micuți care s-au născut în medii sărace, defavorizate, copii care, în ciuda oricăror obstacole, vor să învețe și să-și facă un viitor. 

Am ales sa fac miscare, sa particip la competitii, implicandu-ma in multe cazuri sociale. Sunt mandra de ceea ce fac. Chiar daca nu sunt competitiva cu ceilalti, sunt competitiva cu mine, cea de ieri in fiecare zi. 

Pentru copii particip la Semimaraton și pentru viitorul lor vă invit alături de mine cu o donație. Haideți să alergăm cu inima și să le luăm o parte din greutățile vieții de pe umerii lor mici!

 

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaraton Iaşi este un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, și a copiilor pentru care supravieţuire

 

2 Donații

15 Apr 2022
Succes, Elena!
06 Apr 2022