Iubeşte-i pe copii ca pe tine însuţi!

 

Maura Anghel Salvaţi Copiii Iași

100% Complete
1,305 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Noi nu avem un termen romanesc pentru „devenire”. Avem câteva pentru fiinţă, dar nu avem pentru devenire, spunea Constantin Noica, pentru care misiunea spiritului feminin era o singură fericire, un singur extaz. „Şi toată tehnica feminităţii e de a pulveriza acea fericire în nenumărate fericiri, într-o succesiune şi devenire de fericiri minore”.

V-aţi bucurat de multe ori când aţi dăruit, aţi plâns de fericire când aţi primit, ca singură răsplată, surâsul unui copil sănătos şi aţi fost aproape de hău când i-aţi văzut că suferă. Pentru mine, fericirea copiilor este o misiune asumată demult, de la primul ursuleţ de pluş pe care l-am aşezat în pătuţul unui copil care mi-a atins sufletul. Un tânăr căruia nu-i poţi trece nici o incertitudine îţi este o înfrângere.

Dar dacă poţi să-l ajuţi? Dacă poţi să-i schimbi destinul cu un dar, cu o vorbă bună, cu o poveste despre viaţă?

Am acceptat misiunea de Ambasador nu doar fiindcă îi iubesc pe copii, ci şi pentru că ştiu că avem nevoie să ne simţim oameni şi să arătăm acest lucru în fiecare clipă. Vrei să îi ajuţi? Donează din inimă!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa past

 

11 Donații

Cu drag
26 Feb 2016
25 Feb 2016
23 Feb 2016

CMI Anadent

100 RON
O sansa la viata!
22 Feb 2016
22 Feb 2016

SHARING LOVE

300 RON
Fiecare copil merita sa zambeasca!
18 Feb 2016
16 Feb 2016

Anonymous

30 RON
13 Feb 2016

Anonymous

50 RON
Succes, Maura, succes "Salvati copiii"! Felicitari pentru initiativa!
12 Feb 2016
Binele invinge!
11 Feb 2016

Anonymous

75 RON
Din dragoste pentru copii!
11 Feb 2016
Maura Anghel : Salvaţi Copiii Iași
Iubeşte-i pe copii ca pe tine însuţi!