George Emilian Miron - Salvaţi Copiii Iași

Bucuria vine când oferi bucurie

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bucuria cea mare vine când oferi bucurie, iar cadoul adevărat îl primești când împarți bunătate și altruism.

Dragii mei, cu toții am avut un an atipic, plin de provocări și dificultăți. Dar niciunul dintre noi nu a trecut prin lipsurile și greutățile pe care le-au resimțit copiii vulnerabili. Da, sunt acei copii care adorm în frig, de multe ori fără nimic pe masă și care se bucură din orice. Pentru ei, măcar Crăciunul să vină cu speranță și încredere. Și e în puterea noastră să le oferim.

Orice donație făcută aici se transformă direct în bucurie, iar bucuria în magie pentru copiii care nu au nimic. Împreună putem să îi ajutăm și să le facem sărbătorile calde și blânde.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!