Majda Aboulumosha - Salvaţi Copiii Iași

Un Crăciun de poveste

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

... și un Crăciun cu poveste. Asta îmi doresc pentru toți copiii din lume. Știu însă că sunt copii sărmani, copii din casele cărora zâmbetele lipsesc cu desăvârșire, care nu-l vor vedea pe Moș Crăciun. Și nu e doar atât. Ei nu se pot bucura nici măcar de un cămin cald sau de o masă îndestulătoare de sărbători. De ce? Pentru că părinții lor sunt lipsiți de posibilități materiale, iar asta lasă loc frigului, sărăciei, lipsurilor. Ori în asemenea condiții grele, nici Moș Crăciun nu răzbate.

Haideți împreună să facem sărbătorile mai senine și mai pline de speranță pentru copiii vulnerabili. Oricum ne-ar găsi pe noi sărbătorile care se apropie, pe ei Crăciunul îi poate găsi neavând nimic. Împreună însă putem face ceva pentru ei, putem sădi încredere și speranță că mâine va fi mai bine. Împreună putem fi Moș Crăciun pentru ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!