Cosmin Tudoran - Salvaţi Copiii Iași

Crăciun cu brad, cadouri și miros de portocale

250 RON Donatii stranse
5% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

... ăsta e Crăciunul pe care mi-l amintesc eu. Și pe care mi-l imaginez pentru toți copiii. Știu că seara de ajun înseamnă emoție, așteptare, miros de bunătăți făcute cu drag și sărit în sus de bucurie. Pentru că moșul e numai unul și numai el umple inimile copiilor de bucurie nespusă.

Doar că aceasta nu e povestea tuturor copiilor. Deși ar trebui să fie. Sunt copii care adorm în frig, se trezesc în frig, iar Crăciunul e doar o altă zi marcată de lipsuri. Anul acesta poate reușim însă să schimbăm povestea. Orice donație realizată aici, face ca povestea sărbătorilor să se rescrie pentru copiii vulnerabili. Împreună putem să-l ducem pe Moș Crăciun în casele și în sufletele lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

2 Donatii

06 Dec 2020
06 Dec 2020