Marius Catalin Niculaie - Salvaţi Copiii Iași

Vine Moșul cu speranță

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

El este Moș Crăciun. E unic, e magic, e bun. Și vine doar o dată. Dar când vine sădește bucurie și speranță cât pentru un an întreg. Așa e el. Se lasă așteptat, se lasă visat dar umple inimi cât pentru tot restul anului. Să-i mulțumim moșului cel bun pentru toată bucuria din copilăria noastră și să privim și spre cei care nu l-au cunoscut încă pe Moș Crăciun. Sunt copii care trăiesc într-o lume rece, dură și plină de lipsuri. Sunt copii pentru care aproape că Moș Crăciun nu există. Doar au auzit de el.

Hai împreună pentru toți acești copii care își leagă speranțele de noi și de Salvați Copiii Iași să fim noi Moș Crăciun. Hai să le ducem noi speranță, bucurie, magie. O donație e o mică minune în lumea unui copil vulnerabil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!