Alexandra Todică - Salvaţi Copiii Iași

Ce emoții te încearcă când gândul te duce la Crăciun?

304 RON Donatii stranse
6.08% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe tine unde te duce gândul când auzi cuvântul 'Crăciun'? La zăpadă? Sărbători? Moș Crăciun cu ale sale daruri? Sau poate la familia întregită în jurul mesei pline cu bunătăți ascultând colindători. Ah, ce frumos sună și cât de mult așteptăm aceste zile din an.

Dar știi la ce îi duce gândul pe copiii orfani și nevoiași când aud cuvântul 'Crăciun'? La nimic. La o zi ca oricare alta. O nouă zi în care se simt singuri și neputincioși. O zi de care au auzit doar că ar fi specială pentru alți copii. Și aici intervenim noi. Hai ca anul acesta Crăciunul să nu mai fie doar o zi oarecare pentru ei. Să le punem un zâmbet pe față și în suflet. Dar din dar se face rai. Raiul lor


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

5 Donatii

20 Nov 2020
Copii, zâmbiți! Moșul vine anul acesta la voi și speră vă aduca măcar o mica bucurie in dar 🤩
16 Nov 2020
🙏
16 Nov 2020
16 Nov 2020

GGO

50 RON
16 Nov 2020