Denis Matros - Salvaţi Copiii Iași

Moș Crăciun e cel mai bun

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Moș Craciun e cel mai bun. Și e doar unul.

Pentru Crăciunul acesta toate gândurile mele se îndreaptă către copiii defavorizați. Către copiii care nu cunosc bucuria, pentru că greutățile sunt cele care le dictează cursul vieții. Către copiii care nu fac decât să îl aștepte pe moșul, dar așteptarea lor e fără un final fericit. Crăciunul acesta îmi îndrept gândurile și dorințele de mai bine către copiii de la Salvați Copiii Iași. Pentru ei vreau, cu ajutorul vostru, să-l transform pe Moș Crăciun în realitate.

Oricine face o donație, pune un cadou în sacul moșului și o bucurie într-un suflet de copil vulnerabil. Putem fi noi Moș Crăciun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!