Lorena Luchian - Salvaţi Copiii Iași

Moș Crăciun aduce speranță

2,640 RON Donatii stranse
52.8% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Moș Crăciun aduce bucurie, aduce dragoste, pace, dar în primul rând aduce speranță. Speranță de mai bine, speranță că ziua de mâine va fi normală, ca a celorlalți copii. De asta trebuie să ne unim forțele și din ce avem noi să reușim să îi dăm putere moșului să intre în cât mai multe case de copii vulnerabili, care trăiesc în lipsuri, greutăți și care de multe ori duc traume grele în spate.

Anul acesta e complicat pentru noi toți, dar e și mai complicat pentru copiii care și așa nu aveau nimic. Părinții lor nu își găsesc de lucru, iar lipsurile le fac viata și mai grea.

Hai să fim noi Moș Crăciun pentru ei. O donație înseamnă o minune. Un cadou de la moșul înseamnă speranță.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

5 Donatii

Anonymous

300 RON
08 Dec 2020
Mic cu mic se face mare . Sarbatori cat de cat fericite.
20 Nov 2020

Teodor M.

2,000 RON
Crăciun fericit!
12 Nov 2020
10 Nov 2020

Anonymous

32 RON
Să fie de ajutor.
10 Nov 2020