Andreea Enache - Salvaţi Copiii Iași

În ajun de Crăciun, magie înseamnă bucurie

255 RON Donatii stranse
5.1% Complete
5,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În seara de Crăciun, magia se transformă în burcurie. Și invers. Pentru orice copil, nu există clipă mai plină de emoție și de poveste ca seara de ajun. E seara în care moșul cel darnic și bun se strecoară în case și în suflete și sădește ce știe el mai bine: bucurie sinceră. De asta Moș Crăciun e numai unul. 

Doar că există copii pentru care Moș Crăciun e doar povestea care nu devine realitate. Marcați de lipsuri, de frig, greutăți, uneori de lipsa unui părinte, acești copii nu reușesc să îl primească pe Moș Crăciun. Unii nici nu au unde. Locuiesc de multe ori împreună cu alte persoane într-o cameră improvizată, bradul e o amintire sau un vis, iar masa de ajun săracă.

Pentru ei, pentru copiii buni și calzi, cuminți și inocenți, dar lipsiți de mijloacele materiale care să le permită părinților să așeze o bucurie în sacul moșului, hai să fim noi Moș Crăciun. Puțin cu puțin, donație cu donație, hai să-l aducem pe Moș Crăciun în viețile copiilor vulnerabili. Hai să fim noi Moș Crăciun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

3 Donatii

Craciun fericit
22 Dec 2020
Sarbatori fericite!
22 Dec 2020

Madalina Eugenia

75 RON
09 Nov 2020