Keed (Ionita Bogdan David) - Salvaţi Copiii Iași

In sacul lui Mos Craciun e speranta de mai bine

62 RON Donatii stranse
1.24% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Speranta de mai bine e adanc sadita in noi, dar radacinile se afla si in bucuria Craciunului. Odata iesit din sacul mosului, cadoul de Craciun aduce cu el bucurie, aduce lectia altruismului, aduce incredere pentru viitor. Anul acesta, hideti sa fim cu totii Mos Craciun in povestea mai putin plina de bucurie a copiilor care au foarte putin sau chiar n-au nimic. Ei reprezinta viitorul, ei sunt cei mai vulnerabili si mai fragili si in ei trebuie sa investim bunatate si speranta.

E simplu. Cu putin din putinul nostru facem magie, facem bucurie. Cu o donatie facem sacului mosului sa fie implinit, iar prin asta salvam un suflet de copil, salvam o copilarie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

2 Donatii

12 Nov 2020
09 Nov 2020