Andia (Diana Constantin) - Salvaţi Copiii Iași

Mos Craciun e cel mai darnic

453 RON Donatii stranse
9.06% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

... dar nici el nu poate ajunge intotdeauna la toti. Sunt case in care rasetele de copii nu se aud nici macar de Craciun din pricina greutatilor si a lipsurilor. De asta ori de cate ori putem, trebuie sa ne oprim si sa ne gandim pe de o parte la cat de norocosi suntem si pe de alta parte la cum bucuria noastra sau implinirea noastra se poate imparti cu altii. Ca sa implineasca si sa bucure si copiii lipsiti de posibilitati materiale, care fara nicio vina sunt aproape de a renunta la visul de-a primi pe Mos Craciun.

De Craciunul acesta imi doresc sa putem face bucuria lui Mos Craciun o bucurie reala pentru cat mai multi copii. Cu orice donatie, impreuna cu Salvati Copiii Iasi mai punem o bucurie in sacul mosului si mai semanam speranta de mai bine pentru inca un copil vulnerabil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

5 Donatii

04 Dec 2020

Anonymous

53 RON
10 Nov 2020
10 Nov 2020

Anonymous

150 RON
10 Nov 2020

Anonymous

75 RON
09 Nov 2020