Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Dragoș Trifănescu Salvaţi Copiii Iași

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Săptamâna viitoare voi împlini 20 de ani, și așa cum probabil v-ați dat seama deja, o voi sărbători departe de prietenii de acasă. Iar cum trimisul unui cadou peste ocean costă mai mult decât cadoul în sine, asta dacă nu cumva se pierde până ajunge aici, anul acesta îmi “donez” ziua de naștere pentru o cauză caritabilă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

În comunitățile rurale din județul Iași sunt mulți copii aflați în aceeași situația ca Raluca! Dorim să oferim sprijin pentru 50 de copii din mediul rural care se confruntă cu atât cu lipsuri materiale, dar și cu lipsa de afecțiune și grijă părintească.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Anonymous

75 RON
09 Aug 2018
Dragoș Trifănescu : Salvaţi Copiii Iași
Cel mai frumos cadou de ziua mea