Donatia ta, ajuta un copil sa zambeasca!

 

Corina Mighiu Salvaţi Copiii Iași

17.666666666667% Complete
530 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vreau sa-mi donez ziua de nastere pentru ca ar fi un cadou minunat sa pot sa-i ajut in continuare pe copiii. Mi-as dori ca ziua lor de nastere sa fie asa cum sunt zilele mele de nastere: cu familia si prietenii alaturi, cu multe cadouri si zambete!

Donand ziua mea de nastere imi doresc sa pot ajunge la cat mai multi copii pentru a le oferi cadouri: zambete, jucării, un prieten, un umar pe care se pot spijini! 

Orice zi in care reusesc sa vad ochii copiilor stralucind e o zi de sarbatoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

În comunitățile rurale din județul Iași sunt mulți copii aflați în aceeași situația ca Raluca! Dorim să oferim sprijin pentru 50 de copii din mediul rural care se confruntă cu atât cu lipsuri materiale, dar și cu lipsa de afecțiune și grijă părintească.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Draga noastra colega, noi - echipa Salvati Copiii Iasi si colegii tai, iti spunem un mare "La Multi Ani!" si iti oferim in dar posibilitatea de a face bine si de a fi generoasa. Echipa Salvati Copiii Iasi
02 Oct 2015
La mulți ani draga mea verișoară, să fii sănătoasă și de la aceei copii pe care prin darul tau de-ai ajuta cât mai multe zâmbete.
01 Oct 2015
La Multi Ani! Fie ca tu sa fii sanatoasa si fericita si mereu sa faci ca zambetul unui copil sa se implineasca. Cu drag
30 Sep 2015
Corina Mighiu : Salvaţi Copiii Iași
Donatia ta, ajuta un copil sa zambeasca!