Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași

Un gest pentru o viață

Status: Fundraising

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

[ Show more ]

31,615 RON

Sumă:

22

Galantomi:

226

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

După cum știți, suntem încă pe primul loc în Uniunea Europeană privind mortalitatea infantilă cu o rată de 8 decese la 1000 de copii născuți vii. În anul 2010, rata mortalității infantile era de 9.8 la mie. Diferența este un succes obținut împreună cu tine prin campania “Un gest pentru o viață” lansată de Salvați Copiii în 2010 și la care ai contribuit de-a lungul timpului ajutându-ne să colectăm fonduri pentru programe dedicate mamei și pentru dotarea secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. 

Până acum, în județul Iași am reușit să dotăm Spitalul de Obstetrica si Ginecologie “Elena Doamna” cu un aparat de suport respirator nou născuți (14.500 Euro), Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Cuza-Vodă cu un un incubator de transport (11.000 Euro),  Spitalul Orășenesc Hârlău cu un incubator pentru nou-născuți (11.000 Euro), Spitalul de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași cu un aparat de ventilație asistată în valoare de 18.000 Euro în anul 2015, iar în 2016 cu un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica, in valoare de peste 41.000 de euro. 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat, implicarea ta a ajutat sute de copii să ajungă sănătoși în brațele părinților și să pășească cu bine în viață.

Avem în continuare nevoie de susținerea ta! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!