Mihai Botez - Salvaţi Copiii Iași

Galantom profesionist. Sportiv amator.

1,000 RON Donatii stranse
50% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

”Este atâta nevoie în jurul nostru încât trebuie doar să deschidem ochii și inima pentru a putea ajuta. România se va dezolta mai repede și mai profund atunci când vom înțelege să ne implicăm mai mult în comunitate, dincolo de ușa casei noastre, dincolo de gardul curții. Obiectivul celor de la Salvați Copiii este unul foarte bine-venit în societatea noastră și poate că vom reuși la un moment dat să-l implementăm prin lege, dar până când vom reuși noi ca stat să oferim o masă caldă în școli eu vreau să contribui la susținerea acestui ONG care a înițiat și implementează deja cu succes acest proiect. Sper că apoi experiența lor și bunele practici să le putem implementa printr-o lege în Parlament.   Vă mulțumesc din suflet tuturor!”

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

3 Donatii

La multi ani Mihai!
08 apr 2019
Si a mea :D
29 mar 2019
partea mea
29 mar 2019