Cristinel Susanu - Salvaţi Copiii Iași

Alerg spre țintă, pentu copii

325 RON Donatii stranse
65% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg spre țintă. E un lucru simplu de făcut aș putea spune și totuși de atâtea ori ne împiedicăm și cădem în fața lucrurilor mici care ne schimbă orientarea, ținta spre care am început să alergăm. Viața nu ne permite să le avem pe toate, poate că aceasta e și frumusețea ei. Anul acesta am ales să alerg la Semimaratonul de la Iași pentru copiii proveniți din familii defavorizate cu un coeficient  de inteligență superior. Poate că ei au văzut ținta iar eu împreună cu voi alergăm acum să îi ajutăm doar să treacă peste lucrurie mici de care se tot împiedică. Fiecare din noi poate contribui într-un fel anume. Haide să alergăm, să țintim binele!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

3 Donatii

150 RON
14 iul 2018

Thomas Danut Strand

100 RON
Succes !
21 apr 2018

Luiza

75 RON
17 apr 2018