Bianca Andreea Maftei - Salvaţi Copiii Iași

Aleargă pentru viitor!

55 RON Donatii stranse
9.1666666666667% Complete
600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă implic în proiectul Semimaraton Iasi pentru ca imi doresc să particip la crearea unui mediu mai bun și mai frumos pentru copii care au nevoie de o șansă.

Educația este primul pas!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației SalvațiCopiii Iași de peste 11 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

1 Donatii

Ma bucur de initiativa! Felicitari, mult curaj si hotarare! Cu siguranta va fi de folos! Donez cu incredere! Copiii au nevoie de sustinerea noastra!
13 apr 2018