Anton- Iulian Galu - Salvaţi Copiii Iași

"Ferice de cel ce îngrijeşte de cel sărac! Căci în ziua nenorocirii Domnul îl izbăveşte."

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Putem face mult, cu atât de puțin... Sunt foarte mulți copii privați de lucruri care pentru Noi sunt banale. Fiecare merita sa aibă un trai decent, însă prioritățile statului sunt altele. NOI, ÎMPREUNĂ, suntem o forță și am demonstrat de multe ori că  nimic nu este imposibil. Sa dăruim fiecare, cât de puțin, să  fim motivul bucuriei lor și sa avem grija de ei, așa cum Dumnezeu are grija de noi, în fiecare zi! 


Luca 6:38: „Daţi şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura.”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației SalvațiCopiii Iași de peste 11 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!