Bianca Alexandra Caruz - Salvaţi Copiii Iași

YOU JUST KEEP RUNNING, OKAY? Save The Children

0 RON Donatii stranse
0% Complete
250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

buna :)))


Sunt Bianca, studenta de la FEAA, pasionata de muzica, de carti si de a presta ajutor la persoanele care chiar au nevoie de sustinerea noastra.

Anul acesta m-am hotarat sa alerg la SEMIMARATON Iasi 2018 pentru Salvati Copiii pentru ca este o noua experienta pentru mine dar si pentru voi, cei care veti dona si o mica parte din suma sunteti eroii de la acesti copii.


Sunt sigura ca impreuna vom reusi sa sa
lvam copii!!!

Va multumesc. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!