Liviu - Iulian Tăune - Salvaţi Copiii Iași

Run away with me

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!
Anul acesta la Semimaratonul Iași vreau să fiu alături de copiii care luptă zilnic cu greutăți pe care nu ni le putem imagina! Vreau să împărtășesc printr-un citat motivul pentru care alerg pentru acești copii.

"Se spune că timpul schimbă lucrurile. În realitate tu ești cel ce trebuie să o facă."

Copiii merită mai mult decât să fie înconjurați de tristețe, dor si dificultăți! Merită să se joace, să zâmbească, să râdă, să lumineze cu fericire. Toți copiii merită o șansă la educație, un trai mai bun, să știe cât de mare este lumea și ce îi înconjoară.


Vă rog ajutați-ne să le dăm șansa lor de a-și construi o viață mai bună, posibilități materiale.

Vă rog luați inițiativă alături de mine să le arătăm că Dumnezeu există și să le întărim credința!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației SalvațiCopiii Iași de peste 11 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

1 Donatii

Anonymous

30 RON
Succes
22 feb 2018