Iustin Paltinel - Salvaţi Copiii Iași

Haideţi să salvăm copiii împreună!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut la Semimaraton Iaşi am reuşit împreună să aducem zâmbete pe chipul copiilor care sunt în grija celor de la ,,Salvaţi Copiii''. Şi în acest an pe 22 Aprilie în cadrul aceluiaşi eveniment sportiv voi alerga susţinând aceeaşi cauză. Sunt încrezător că  împreună  cu ajutorul vostru vom reuşi să le oferim şansa la educaţie celor 120 de copii defavorizaţi care sunt in grija ,,Salvaţi Copiii''. Fiecare kilometru alergat va însemna încă o zi de şcoală pentru copiii proveniţi din medii defavorizate. Avem şansa să le oferim acestor copii o viaţă normală. Am încredere că susţinerea voastră şi micul meu efort sportiv ne vor ajuta să ne atingem acest obiectiv minunat.  Ne vedem pe 22 Aprilie să ne bucurăm de alergare şi de succesul proiectului la care punem umărul împreună! Orice donaţie contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!