Mihail Moisii - Salvaţi Copiii Iași

21 km pentru "Cei mai puternici copii"

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sportul ma face sa uit de rutina zilnica, ma ajuta sa ma relaxez si sa imi dau seama ca viata e frumoasa si e cel mai frumos "DAR".Insa nu asta e cel mai important lucru , ci faptul ca sportul imi da posibilitatea sa ajut pe alti oameni participand la competitii. Sportul ma ajuta pe mine , iar datoria mea este sa ii ajut pe semenii mei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2 Donatii

Mult succes in atingerea obiectivului si alergare usoara pe 22! Pup
14 feb 2018

Neli

50 RON
Succes!
12 feb 2018