raluca pristavu - Salvaţi Copiii Iași

Cel mai frumos cadou de ziua mea

170 RON Donatii stranse
42.5% Complete
400 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna tuturor! 

Mai este putin pana la ziua mea , insa m-am gandit ca anul acesta ar trebui sa trag o linie si sa ma gandesc la ceea ce am primit pana acum . 

In primul rand am primit acum (aproape) 26 de ani o familie langa care am crescut frumos. Familie care s-a marit cu timpul si astazi ma pot bucura de un sot iubitor si  de putini prieteni, dar buni . 

Nu indraznesc sa-i mai cer nimic material lui Dumnezeu pentru ca deja ma simt norocoasa cu ce am . Sper sa ne tina sanatosi si linistiti pe toti , sa ne bucuram de ce avem. 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face la 26 de ani? Sa donati banutii alocati cadoului meu cauzei pe care o sustin - Un gest pentru o viata . (http://salvaticopiii-iasi.galantom.ro/projects/view?id=220

,, În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!'' 

Putinul nostru poate fi pentru fiecare dintre nou-nascuti o sansa la viata !

Ganduri bune tuturor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Un gest pentru o viață

În fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Sprijinul tău este foarte important! Împreună reușim să dăm o șansă la viață copiilor născuți prematur!

2 Donatii

120 RON
La multi ani fericiti, draga noastra! Fie ca tot ce intreprinzi sa fie o reusita! :*
10 ian 2018
09 ian 2018