Mai bine prin educație

 

Raluca Enea Salvaţi Copiii Iași

100% Complete
1,060 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De multe ori când intru în contact cu oamenii din alte țări mai "dezvoltate" mă întreb de ce la noi încă se mai scuipă pe stradă, se murdăresc repede autobuzele noi, se claxonează nervos și se aruncă vorbe jignitoare peste geamul de la masină. Și ajung la problema educației care la noi e sufocată de atâtea probleme economice, că nu mai răzbate la cei care cred că nu au nevoie de ea ca să o ducă "bine".
 Anul acesta am ales să-mi dăruiesc ziua de naștere "Căsuței cu cireșe"  pentru că știu că un gest mărunt, din suflet, rămâne întipărit în mintea unui copil, și chiar dacă nu îl scoate din mizerie, îl poate înrâuri mai târziu în viață.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Anonim?

55 RON
20 Aug 2017

Anonymous

400 RON
:)
07 Aug 2017

Anonymous

200 RON
07 Aug 2017
07 Aug 2017
La multi ani, nanuto. Veseli, sanatosi si buni, asa ca tine ;)
28 Jul 2017

Anonymous

150 RON
27 Jul 2017
Raluca Enea : Salvaţi Copiii Iași
Mai bine prin educație