Gabriel Bîrcă - Salvaţi Copiii Iași

CU SPRIJIN, DARUIRE SI IMPLICARE PUTEM FACE MINUNI PENTRU EI SI PENTRU VIITORUL NOSTRU

525 RON Donatii stranse
26.25% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am încredere că doar împreună putem contura un viitor în care zâmbetele, inocența și bucuria sinceră de copil să se împletească firesc cu motivația de a cunoaște, de a învăța și de a schimba lumea.  

Sunt onorat să fiu Ambasador și să alerg pentru Salvați Copiii Iași. Multumesc fiecăruia în parte pentru motivele de fericire pe care le dăruiți astfel acestor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației SalvațiCopiii Iași de peste 11 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

3 Donatii

25 apr 2017
cred ca toti copiii merita o viata normala
22 apr 2017
21 apr 2017