Ai avut vreodată nevoie să creadă cineva în tine? Ei au nevoie în fiecare zi.

 

Sînziana Spiridon Salvaţi Copiii Iași

25% Complete
125 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Peste 100 de copii care zi de zi înfruntă greutăți, sărăcie, păreri preconcepute și uneori urmele abuzurilor emoționale și fizice. Și cu toate acestea merg înainte zâmbind. În fiecare zi. Luptă pentru a recupera cunoștințele și abilitățile care le lipsesc, pentru a merge în continuare la școală, pentru educația care îi poate ajuta să-și construiască un viitor mai bun. I-am vazut muncind să-și facă temele, i-am auzit cântând colinde și spunând poezii, am vazut în ochii lor bucuria reușitei.

Și pe 23 aprilie alerg pentru ei. Pentru că cred în forța lor de a depăși dificultățile, de a merge mai departe zâmbind și de a crește frumos. În dreptul lor de a întâlni toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi. Pentru că e nevoie de o comunitate pentru a crește un copil, pentru că ar trebui să ne pese și pentru că ei pot deveni atât de mult cu atât de puțin sprijin din partea noastră.

Ajută-mă să adun o parte din fondurile necesare pentru ca ei să primească în continuare sprijinul de care au nevoie. Donează cât te lasă inima. E suficient și îți mulțumesc. Și vino într-o zi să-i vizitezi. Îți promit că va fi o amintire de neuitat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaratonul de la Iasi este la a III-a editie si este organizat de Rotary Club Iasi Copou in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si RoClub Maraton. Anul acesta Semimaratonul de la Iasi va avea loc pe 23 aprilie si propune curse pentru toate categoriile de public: - Semimaraton individual;- Semimaraton stafeta;- Cros 10 km; - Cros popular de 2,5 km- Cursa copiilor pe mai multe catorii de

 

2 Donații

Bravo Sinzi! Succes!
13 Apr 2017
Succes si felicitari pentru implicare!
12 Apr 2017
Sînziana Spiridon : Salvaţi Copiii Iași
Ai avut vreodată nevoie să creadă cineva în tine? Ei au nevoie în fiecare zi.