Sînziana Spiridon - Salvaţi Copiii Iași

Ai avut vreodată nevoie să creadă cineva în tine? Ei au nevoie în fiecare zi.

125 RON Donatii stranse
25% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Peste 100 de copii care zi de zi înfruntă greutăți, sărăcie, păreri preconcepute și uneori urmele abuzurilor emoționale și fizice. Și cu toate acestea merg înainte zâmbind. În fiecare zi. Luptă pentru a recupera cunoștințele și abilitățile care le lipsesc, pentru a merge în continuare la școală, pentru educația care îi poate ajuta să-și construiască un viitor mai bun. I-am vazut muncind să-și facă temele, i-am auzit cântând colinde și spunând poezii, am vazut în ochii lor bucuria reușitei.

Și pe 23 aprilie alerg pentru ei. Pentru că cred în forța lor de a depăși dificultățile, de a merge mai departe zâmbind și de a crește frumos. În dreptul lor de a întâlni toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi. Pentru că e nevoie de o comunitate pentru a crește un copil, pentru că ar trebui să ne pese și pentru că ei pot deveni atât de mult cu atât de puțin sprijin din partea noastră.

Ajută-mă să adun o parte din fondurile necesare pentru ca ei să primească în continuare sprijinul de care au nevoie. Donează cât te lasă inima. E suficient și îți mulțumesc. Și vino într-o zi să-i vizitezi. Îți promit că va fi o amintire de neuitat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2 Donatii

Bravo Sinzi! Succes!
13 apr 2017
Succes si felicitari pentru implicare!
12 apr 2017