George Chiriac - Salvaţi Copiii Iași

Atunci cand sportul se imbina cu educatia. Ajuta un copil sa mearga la scoala!

805 RON Donatii stranse
80.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

In perioada in care am fost voluntar SalvatiCopiii Iasi, am invatat cat de important este sa ajuti si cata bucurie ii poti oferi unuicopil, chiar si prin gesturi simple.

 

De asemenea, stiu cat de importanta este educatia in viata unuicopil, iar scoala are un rol determinant. Prezenta educatiei in viata copiilor aduce cu sine numai beneficii si le da speranta ca vor avea o viata mai buna.

 

Copiii au nevoie de sprijin pentru a urma o forma de invatamant si pentru a nu fi nevoiti din motive independente de ei, sa renunte. Speranta unuicopil ca va ajunge ce viseaza de cand era mic nu trebuie curmata din motive financiare!

 

Anul acesta am ales safiu Ambasador Salvati Copiii si sa alerg la Semimaraton Iasi.

 

Sustine si tu un copil sa mearga la scoala. Fiecare donatie conteaza si impreuna putem schimba viata acestor copii!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației SalvațiCopiii Iași de peste 11 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

8 Donatii

Anonymous

60 RON
Felicitari!
19 apr 2017

Anonymous

50 RON
19 apr 2017
19 apr 2017

Anonymous

100 RON
19 apr 2017
65 RON
12 apr 2017
Felicitari pentru initiativa!
10 apr 2017

Anonymous

20 RON
28 mar 2017
20 mar 2017