Iustin Paltinel - Salvaţi Copiii Iași

Împreună putem aduce bucurie copiilor care n-au avut şansa la o viaţă normală!

400 RON Donatii stranse
80% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg din pasiune pentru sport in 2014, iar dupa 4 luni de la competiţia de debut in acest sport, mi-am organizat propriul ultramaraton pe o distanta de 80 km, cu scopul de a strânge fonduri pentru niste copii defavorizaţi.   De atunci am încercat  cu orice ocazie să pun umărul la diferite acţiuni caritabile şi am reuşit să-mi dedic o mică parte din activitatea mea sportivă cauzelor umanitare, cu toate că activam în acest sport la nivel de performanţă.    E uimitor faptul că prin sport  putem aduce bucurie unor copii care n-au avut şansa la o viaţă normală. Suntem datori să ne iubim semenii! Sunt convins că pe mulţi dintre noi ne doare sufletul când realizăm faptul că ceea ce pentru noi înseamnă normalitate-familie, casă, dragoste, viitor, pentru alţii poate însemna doar un vis care poate deveni realitate dacâ noi ne implicăm. Orice zâmbet sincer oferit unor astfel de copii, înseamnă enorm pentru ei. Putem să le oferim însă mai mult decât un zâmbet. Voi alerga la Semimaraton Iasi pe 23 Aprilie, pentru aceşti copii. Haideţi sa punem mână de la mână şi să contribuim la împlinirea unui vis!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

7 Donatii

Anonim 1

100 RON
25 apr 2017
Doamne ajută!Sper ca gestul meu să aducă zâmbete pe fața acestor copii minunați!
20 apr 2017

cristian ungureanu

50 RON
... se spune ca NU poti trai o zi perfecta fara SA FACI CEVA pentru cineva care nu te va putea rasplati niciodata... Doamne Ajuta !
17 apr 2017

cristian ungureanu

30 RON
... Doamne Ajuta !
15 mar 2017
-
15 mar 2017

Anonymous

50 RON
Doamne ajuta!
14 mar 2017

Anonymous

10 RON
Succes!
14 mar 2017